dimarts, 1 de maig del 2018

AUTORIZACIÓN O MODIFICACIÓN CENTROS PRIVADOS

RESOLUCIÓ de 15 de març de 2018, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l'autorització als centres docents privats de la Comunitat Valenciana relacionats en l'annex. 

RESOLUCIÓ de 20 de març de 2018, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es concedeix l'autorització d'obertura i funcionament al centre docent privat de nova creació d'ensenyaments esportius denominat Técnicos de Fútbol Denia, a Dénia

RESOLUCIÓ de 20 de març de 2018, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l'autorització al centre docent autoritzat d'ensenyaments esportius Esplai Gaia, de Llíria. 

RESOLUCIÓ de 20 de març de 2018, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es concedeix l'autorització d'obertura i funcionament al centre docent privat de nova creació d'ensenyaments esportius denominat Tándem, a Carlet. 


RESOLUCIÓ de 20 de març de 2018, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s'autoritza el centre docent britànic a Espanya de nova creació denominat Altea International School, a l'Alfàs del Pi.

RESOLUCIÓ de 20 de març de 2018, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l'autorització al centre docent estranger British School of Alzira, d'Alzira.

RESOLUCIÓ de 20 de març de 2018, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es concedeix l'autorització d'obertura i funcionament al centre docent privat de nova creació d'ensenyances esportives denominat AFENTD, a Alacant. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.